Külsővat

Megbocsátanak és szeretnek

Színházlátogatáson voltunk külsővati szeretetotthonunkból Veszprémbe, a Pannon Várszínházba, mai nevén Hangvillába. Leparkolásunk után egy kellemes sétával értük el a színházat, már az első benyomásunk nagyon jó volt.

Óriástortától a komédiáig

Gazdag programkínálattal köszöntöttük lakóinkat egy héten keresztül az Idősek világnapja alkalmából külsővati szeretetotthonunkban. Hétfőtől péntekig minden napra jutott lehetőség a testi, lelki feltöltődésre.

Őszelő lecsóval Külsővaton

Örökzöld zenével, fenséges illatokkal és simogató napsütéssel köszöntöttük az „indián nyarat” Külsővaton.  Szeretetotthonunk lakói a hátsó kertben, a teraszon és az ablakokban figyelték az eseményeket.

Isten éltessen Magyarország!

Teljesen megtelt külsővati szeretetotthonunk nagy ebédlője augusztus 19-én délelőtt Szent István király és az Új kenyér tiszteletére rendezett megemlékezésen.

Isten éltesse Ica néni!

Pongrácz Jánosnét, Ica nénit köszöntöttük 90. születésnapján Külsővaton. Szeretetotthonunkban dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere személyesen adta át számára Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi köszöntő oklevelét, valamint egy gyönyörű virágcsokrot.

Életre szóló szent hivatás

Május első vasárnapja az édesanyák napja. Világszerte ünnepeljük, Magyarországon 1925 óta ünnep, a Mária tisztelet hagyományaival összekapcsolva. Május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat és azt az életre szóló szent hivatást, amit anyaságnak hívunk…

Magyar népdalok A Föld napján

A Föld napja alkalmából gyűltünk össze külsővati szeretetotthonunk nagy ebédlőjében. Egy rövid ismeretterjesztő filmet vetítettünk, ami a Föld napjának jelentőségéről, a környezetvédelemről és a klímaváltozásról adott betekintést lakóink számára.

Oldalak

Feliratkozás Külsővat csatornájára