Külsővat

Isten éltesse Ica néni!

Pongrácz Jánosnét, Ica nénit köszöntöttük 90. születésnapján Külsővaton. Szeretetotthonunkban dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere személyesen adta át számára Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi köszöntő oklevelét, valamint egy gyönyörű virágcsokrot.

Életre szóló szent hivatás

Május első vasárnapja az édesanyák napja. Világszerte ünnepeljük, Magyarországon 1925 óta ünnep, a Mária tisztelet hagyományaival összekapcsolva. Május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat és azt az életre szóló szent hivatást, amit anyaságnak hívunk…

Magyar népdalok A Föld napján

A Föld napja alkalmából gyűltünk össze külsővati szeretetotthonunk nagy ebédlőjében. Egy rövid ismeretterjesztő filmet vetítettünk, ami a Föld napjának jelentőségéről, a környezetvédelemről és a klímaváltozásról adott betekintést lakóink számára.

Mi a boldog nyugdíjaskor titka?

Boldog nyugdíjaskor címmel tartottunk előadást külsővati szeretetotthonunk lakóinak áprilisban. Az előadás interaktív beszélgetéssel együtt zajlott, ahol lakóink is elmondhatták, hogy a mindennapjaik során hogyan tudnak figyelni a lelki és testi egészségükre.

Egy hét sem telhet el zene nélkül

Ez a hét sem telhet el zene nélkül külsővati szeretetotthonunkban. Ezúttal is többféle zenei foglalkozást kínáltunk lakóink számára.  A zene, ami összeköt, rendet teremt, felidéz régi, csodaszép emlékeket.

Farsangi körséta Külsővaton

Ebben az évben is rendhagyó módon zajlott a külsővati farsangi mulatságunk. A mentálhigiénés csoport bújt jelmezbe és okozott vidám perceket a szobáikba visszavonult lakóink számára.

Oldalak

Feliratkozás Külsővat csatornájára