Külsővat

Petőfi 200

Kétszáz éve született egyik legnagyobb költőnk, Petőfi Sándor. Rövid életének mindössze 25 évében közel ezer művel ajándékozta meg a magyar nemzetet, ebből 800 alkotás vált nemzedékről nemzedékre az irodalmi tudás alapjává.

Visszafele forgott az idő kereke

Eseménydús délelőttnek ígérkezett a farsang külsővati szeretetotthonunk nagy ebédlőjében. A felújítási munkák közepette igazán üdítő volt látni a vidám, mosolygós arcokat.

Megbocsátanak és szeretnek

Színházlátogatáson voltunk külsővati szeretetotthonunkból Veszprémbe, a Pannon Várszínházba, mai nevén Hangvillába. Leparkolásunk után egy kellemes sétával értük el a színházat, már az első benyomásunk nagyon jó volt.

Óriástortától a komédiáig

Gazdag programkínálattal köszöntöttük lakóinkat egy héten keresztül az Idősek világnapja alkalmából külsővati szeretetotthonunkban. Hétfőtől péntekig minden napra jutott lehetőség a testi, lelki feltöltődésre.

Őszelő lecsóval Külsővaton

Örökzöld zenével, fenséges illatokkal és simogató napsütéssel köszöntöttük az „indián nyarat” Külsővaton.  Szeretetotthonunk lakói a hátsó kertben, a teraszon és az ablakokban figyelték az eseményeket.

Isten éltessen Magyarország!

Teljesen megtelt külsővati szeretetotthonunk nagy ebédlője augusztus 19-én délelőtt Szent István király és az Új kenyér tiszteletére rendezett megemlékezésen.

Oldalak