Pápakovácsi

Felemelő, örömteli, kiváltságos

Az Advent és a Karácsony ünnepe kiemelkedő az ember életében. A keresztény ember számára különösen megvan a maga kiváltságos helye. Meghatározza a mindennapokat az, ahogy az ünnepet várjuk.

Ünneplőbe öltözött otthonunk

Az adventi készülődés, az adventi várakozás reménységet jelent mindannyiunk számára. Karácsonyi dallamok, meghitt beszélgetések közben készülnek az alkotások attyapusztai szeretetotthonunkban.

Tovább élnek, kik szeretnek

A közelmúltban az Adászteveli Nyugdíjas Egyesület látogatott el attyapusztai szeretetotthonunkba. Az egyesület 2018 óta működik, de már 2015 óta rendszeresen találkoznak.

Az ősz színei Attyapusztán

Attyapusztai szeretetotthonunk hangulatossá tétele érdekében őszi díszítéseket készítettünk, virágokat ültettünk. A természet "ajándékait" – kukoricát, tököt, csipkebogyót - felhasználva szépítettük belső udvarunkat.

Akkor jó a szőlő leve, amikor borrá érik

A "Magyarország Tortája" gasztronómiai eseményhez kötődően hagyományainkhoz híven az idén is elmentünk ellátottainkkal egy pápai cukrászdába. Mindenki megkóstolhatta a 2022-es verseny "Huncut Szilva Herceg" és a "Nagyi kedvence" fantázianevet viselő nyertes alkotásait.

Államalapítás és új kenyér

Augusztus 20-a Magyarország nemzeti ünnepe, amelyen az államalapításra, valamint államalapító Szent István királyra emlékezünk. Magyarország születésnapja egyben, valamint az új kenyér ünnepe is.

Isten éltesse Erzsi néni!

Laskovics Lajosné ellátottunkat köszöntöttük 90. születésnapja alkalmából az attyapusztai szeretetotthonunkban. Burghardt Ferenc polgármester úr átadta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke által aláírt Oklevelet, és egy gyönyörű virágcsokrot.

Oldalak

Feliratkozás Pápakovácsi csatornájára