Szőc

Májusfát állítottunk Szőcön

Április végén a Tánc világnapja és a Májusfa állítása két olyan ünnep, amely összhangban van egymással. Gondoltunk egyet, és meghívtuk a Lesencetomaji Szociális Otthon lakóit a jeles napokra, hogy lakóinkkal közösen egy kellemes délelőttöt eltöltsünk Szőcön.

Farsangi alkotóműhely Szőcön

A javuló, tavaszias időjárás jó hatással van lakóinkra. Az aktivitás és a jó kedvet fokozta a farsangi alkotóműhely, amellyel a farsangi mulatságra készültünk elő Szőcön.

Különleges vendégek otthonunkban

Otthonunk idős lakói nem mindennapi vendégeket vártak október utolsó keddjének délutánján, akik különleges célból keresték fel az itt élő időseket.

Magvetés a szőci idősek otthonában

Egy napsütéses gyönyörű napon Imre Zsuzsanna, a Halimbai Gyógynövénykertészet vezetője látogatott az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegységébe, hogy kertészeti és növénygondozási ismereteit megossza az intézmény dolgozóival és lakóival.

Anyák napja egy héten át

Május első hetében a halimbai óvodások és felkészítő óvónénijük tisztelte meg szőci otthonunk lakóit. Az anyák napi műsoron nem csak édesanyák, nagymamák, hanem férfilakóink is megjelentek, hisz ezen a csodás nemzetközi ünnepen mindenki ünnepel.

Játékidő a közönségért!

2019 tavaszán lélekemelő kulturális programra voltak hivatalosak az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegységének lakói.

Rímben küldött ajándékok

Az Ujvári János Református Szeretetotthon szőci intézményegysége A költészet napján versmondó versennyel  emlékezett meg József Attila születésnapjáról.

Múlik a tél, a tavasznak jönnie kell

Otthonunkban az idei telet is egy vidám, farsangi összejövetel keretében búcsúztattuk. A vidám hangulathoz illően feldíszített étkező hamar megtelt érdeklődő lakókkal, akik először kultúrcsoportunk zenés, látványos műsorát tekinthették meg.

Oldalak