Köszöntő

Ujvári János Református Szeretetotthon

Idősek Otthona Külsővat

9532 Külsővat, Béri Balogh Ádám u. 1.

Tel.: 06/89/546-000

Kedves Érdeklődők! Tisztelt Látogatók!

Intézményünk 1973-ban megkezdett működése – és azóta az idős emberek szakszerű, emberséges, tiszteletteljes ellátását szakmai programjának középpontjába állító tevékenysége - során szociális szakmai berkekben és a közvélemény, valamint a szolgáltatásainkat igénybevevők körében egyaránt elismertségre tett szert.

A pápakovácsi intézmény külsővati telephelye alapvetően működteteti az időskorúak bentlakásos részlegét 198 férőhelyen.

Amikor a látogató a külsővati telephelyre klikkel, akkor számára igyekszünk információkat nyújtani az időskorúak ellátásával  kapcsolatos kérdésekről mind a szolgáltatás, az ellátást igénybe vevők, mind pedig az ellátó személyzet vonatkozásában.

Oldalainkat böngészve megismerhetik az otthon főbb adatait, földrajzi elhelyezkedését, elérhetőségét, rövid összefoglalót olvashatnak a telephely múltjáról, jellegzetességeiről, megismerhetik küldetési nyilatkozatunkat - filozófiánkat, valamint alapvető dokumentumainkat. Bemutatjuk részlegünk vezetőit, a látogatók megismerkedhetnek a szervezet működésének különféle aspektusaival. Fontosnak tartjuk, hogy naprakész tájékoztatást adhassunk szolgáltatásainkról szakmai programunk tükrében, hogy az érdeklődők megismerjék a bekerülés és az ellátás feltételeit, az intézményben fizetendő térítési díjakat és minden egyéb kérdést, ami a szolgáltatásainkkal kapcsolatos. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy mindenkor letölthető legyen az otthon házirendje, valamint az ellátás igényléséhez szükséges nyomtatványok, továbbá a beköltözéskor az intézmény és a lakó között megkötésre kerülő „Megállapodás” mintája. Vendégkönyvünkben várjuk a véleményeket, észrevételeket, kéréseket. Ha segíteni szeretnének, szíveskedjenek az „Alapítvány” menüpont alatt tájékozódni az „Őszi Napfény” elnevezésű alapítványunkról, amely az oda befizetett minden egyes adományt a részleg működésének segítésére fordítja. Végezetül pedig kellemes böngészést kívánva arra buzdítom Önöket, hogy írjanak, hívjanak, keressenek bennünket. Szívesen állunk rendelkezésükre!