Köszöntő

Ujvári János Református Szeretetotthon

Idősek Otthona Mezőörs

9097 Mezőörs, Fő u. 66.

Tel.: 06/96/587-500

„Teremjetek gyümölcsöt mindenfajta jó cselekedettel”

(Kolossébelikhez írt levél. 1,10)

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük Önt az Ujvári János Református Szeretetotthon Mezőörs székhelyintézményének honlapján.

A Mezőörsi Református Egyházközség egyik fő feladatának a szeretetszolgálatot tartja, ennek a szellemében működteti az Ujvári János Református Szeretetotthon Mezőörs intézményt.

A székhelyintézmény fő tevékenységei: személyes gondoskodást nyújtó ellátás, házi segítségnyújtás és szociális étkeztetés.

Lakóink szeretetteljes, nyugodt légkörben tölthetik mindennapjaikat. Megnyugvást nyújtanak számukra az áhítatok és a vasárnapi Istentiszteleti alkalmak. A segédlelkészek személyes beszélgetések során lelki gondozást végeznek a lakók és a dolgozók körében.

A szeretetotthonban 35 ellátottat tudunk komfortos, egy- valamint kétszemélyes lakrészekben elhelyezni. A lakószobák folyosóra nyílnak, melyeket lépcsőház és lift köt össze. A földszinten kapott helyet az imaterem és az ebédlő. A lakók kényelmét szolgálja a fedett terasz és a gondozott udvar is.

Az intézmény teljes ellátást, szakszerű gondozást, és orvosi felügyeletet biztosít.

Ellátottaink gondozását-ápolását - életkoruk, egészségi és mentális állapotuk -figyelembevételével tesszük. Foglalkozások, kirándulások teszik változatossá a mindennapjaikat. „Léleksimogató” alkalmainkon keresztyéni szellemiségben kulturális feltöltődésre van lehetőségük.

A Mezőörsi Református Egyházközség kiemelten fontosnak tartja Mezőörs település területén a rászorultak megsegítését.

Szociális étkeztetés során napi egyszer meleg ételt biztosít a település időseinek. Házi segítségnyújtás keretében az igénylők saját lakókörnyezetében, önálló életvitel fenntartásához szükséges ellátást nyújt, szociális segítés vagy személyi gondozás formájában.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt és hozzánk látogatót!

Áldás, békesség!

 

Marton Judit 

részlegvezető