Köszöntő

Ujvári János Református Szeretetotthon

Idősek Otthona Mezőörs

9097 Mezőörs, Fő u. 66.

Tel.: 06/96/587-500

„Teremjetek gyümölcsöt mindenfajta jó cselekedettel”

(Kolossébelikhez írt levél. 1,10)

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük Önt az Ujvári János Református Szeretetotthon Mezőörs székhelyintézményének honlapján.

A Mezőörsi Református Egyházközség egyik fő feladatának a szeretetszolgálatot tartja, ennek a szellemében működteti az Ujvári János Református Szeretetotthon Mezőörs intézményt.

A székhelyintézmény fő tevékenységei: személyes gondoskodást nyújtó ellátás, házi segítségnyújtás és szociális étkeztetés.

Lakóink szeretetteljes, nyugodt légkörben tölthetik mindennapjaikat. Megnyugvást nyújtanak számukra az áhítatok és a vasárnapi Istentiszteleti alkalmak. A segédlelkészek személyes beszélgetések során lelki gondozást végeznek a lakók és a dolgozók körében.

A szeretetotthonban 35 ellátottat tudunk komfortos, egy- valamint kétszemélyes lakrészekben elhelyezni. A lakószobák folyosóra nyílnak, melyeket lépcsőház és lift köt össze. A földszinten kapott helyet az imaterem és az ebédlő. A lakók kényelmét szolgálja a fedett terasz és a gondozott udvar is.

Az intézmény teljes ellátást, szakszerű gondozást, és orvosi felügyeletet biztosít.

Ellátottaink gondozását-ápolását - életkoruk, egészségi és mentális állapotuk -figyelembevételével tesszük. Foglalkozások, kirándulások teszik változatossá a mindennapjaikat. „Léleksimogató” alkalmainkon keresztyéni szellemiségben kulturális feltöltődésre van lehetőségük.

A Mezőörsi Református Egyházközség kiemelten fontosnak tartja Mezőörs település területén a rászorultak megsegítését.

Szociális étkeztetés során napi egyszer meleg ételt biztosít a település időseinek. Házi segítségnyújtás keretében az igénylők saját lakókörnyezetében, önálló életvitel fenntartásához szükséges ellátást nyújt, szociális segítés vagy személyi gondozás formájában.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt és hozzánk látogatót!

Áldás, békesség!