Büszkeségünk

A Szociális Menedzser című szakmai folyóiratban az általunk szervezett konferanciáról megjelent tudósítás itt olvasható.

56

57
58
59
60
 

 
Intézményünk dolgozója, Ferencziné Sebestyén Piroska mentálhigiénés munkatárs a közelmúltban rangos kitüntetést vehetett át. A Veszprém Megyei Önkormányzat által adományozott „Szociális Munkáért” – díj elismerése Piroska tizenkét éves lelkiismeretes és áldozatos munkájának. Ő az a „Nővérke”, akinek mindig van kedves szava, mosolya a lakók számára. Szervezőkészségének és lelkesedésének köszönhető a Délibáb Színjátszó Csoport sikeres működése. Előadásaikkal a különböző megmérettetéseken rendre előkelő helyen végeznek. A mentálhigiénés munka minden területén kiemelkedően teljesít a mindennapokban. Igazi segítség, akire lakóink és munkatársai mindig számíthatnak. A kitüntetéshez szívből gratulálunk, további munkájához pedig sok sikert, erőt, egészséget kívánunk!
 
 
 
61
 

 
 
A Szociális Menedzser szakmai folyóiratban az alábbi tudósítás jelent meg rólunk a 2009. áprilisban szervezett konferenciáról:
62 63
64
65 66
 
67 68
70 71
72
73

 

 

Intézményünk fennállásának 50. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi rendezvényünkön kitüntetések átadására is sor került.
 
 
74
 
 

Herczog László Szociális és Munkaügyi Miniszter Miniszteri Elismerő Oklevélben részesítette a Pápakovácsi Idősek Otthona kollektíváját!

Miniszter Úr Miniszteri dícséretben részesítette kolléganőnket, Rédling Lászlónét.

 

75

 

Rédling Lászlóné 1986. óta dolgozik a Pápakovácsi Idősek Otthonában. Kezdetben, mint könyvelő, majd szakirányú tanfolyam elvégzése után élelmezésvezetőként tevékenykedik.
Ismereteinek rendszeres frissítésével igyekszik hozzájárulni ellátottainak korszerű táplálkozásához.
Az intézmény kollektívájának egyik meghatározó személyisége, évek óta vezető beosztásban dolgozik.
Nyitott és fogékony az innovatív kezdeményezésekre, ötleteivel segíti azok eredményes megvalósítását. Közreműködésével elsőként sikerült megvalósítani a Pápakovácsi Idősek Otthonában a két menüből való választás lehetőségét, amelyet azóta már több bentlakásos intézmény is követendőnek értékelt.
Könnyen bevonható közösségi rendezvényekbe, ahol nemcsak résztvevőként, hanem aktív szervezőként van jelen.


Az intézményben eltöltött többéves munkájuk elismeréséül "Attyapusztáért" díjban részesültek az alábbi kollégáink:

 

76

 

 

Péntek Lászlóné: 1974. június 17 óta intézményünk egyik legrégebbi ápoló-gondozója. Munkáját határozottsággal, de empatikusan, megalapozott szakmai tudással végzi. Erkölcsi tartása, őszintesége miatt töretlenül élvezi a lakók és kollégák bizalmát.Odaadó munkájára a továbbiakban is még sokáig számítunk.


 

77

 

 

Varga Istvánné: 1994. augusztus 1. óta a takarítószemélyzet tagja. Munkáját szolídan, becsülettel és szorgalommal végzi. Csendesen teszi hosszú évek óta a takarítók nélkülözhetetlen és nem könnyű munkáját, melyet ezúton is szeretnénk neki megköszönni!


78

Stankovics Tiborné: 1986. óta dolgozik a számviteli területen, könyvelőként a Pápakovácsi Idősek Otthonában. Az intézményünkben eltöltött több mint két évtized alatt lelkiismeretes, pontos, megbízható munkájával járult hozzá az otthon gazdasági tevékenységének szabályos és előírásszerű működtetéséhez.Figyelmes, közvetlen személyiségét, tiszta értékrendjét nemcsak kollégái kedvelték meg,idős lakóink is sokszor fordulnak hozzá bizalommal ha segítségre van szükségük.