Alapítvány

Adományokat, támogatásokat kaptunk!

Nagy öröm ért minket az elmúlt időszakban több alkalommal is!
A Gregosits család Keszthelyről, svájci kapcsolataik révén nagy mennyiségű munkaruhával, különböző méretű munkaköpennyel, nadrággal, lakástextíliával ajándékozott meg minket.


Tálos József keramikus nagyon szép, ízléses kaspókat adományozott intézményünk díszítésére! Az otthonosság és esztétikum fontos szempont a berendezésnél, hiszen ettől fogjuk jól érezni magunkat szűkebb környezetünkben. Az elmúlt időszakban a felújítással elkészültünk, még apróbb javítások és a dekoráció elhelyezése van folyamatban. Ehhez remek eszközül szolgálnak majd a szép virágtartók!


Csókáné Lőrincz Julianna anyagi segítésével, no és alapítványi kiegészítéssel szúnyoghálók kerültek az ápolási és emeltszint ablakaira, ami szintén növeli ellátottaink komfortérzetét!


A támogatásoknak nagyon örülünk, köszönjük szépen, az adományozóknak jó erőt, egészséget kívánunk! Reméljük, hogy példaadó magatartásuk sok ember számára lesz majd követendő!
50

Az „Idősekért Pápakovácsi Attyapuszta” Alapítvány 1997-ben került bejegyzésre. Célja, hogy anyagi segítséget nyújtson az Otthonban élő idősek megfelelő ellátásához. A támogatásokat egészségügyi gépek, műszerek beszerzésére, lakóink szabadidejének tartalmas eltöltésére használjuk fel. Gyakran szervezünk számukra különböző rendezvényeket, programokat, valamint az elhasználódott bútorzatot, berendezési tárgyakat is e forrásból cseréljük. Az alapítvány hozzájárul anyagi eszközeivel a Pápakovácsi Idősek Otthona működéséhez, fenntartásához.
 
Az eddigi támogatásokat köszönjük kedves adományozóinknak, és hálásak vagyunk a további nagylelkű felajánlásokért! Örömmel értesítünk minden kedves jószándékú felajánlót, hogy 2009. évben az adó 1 %-ából 208. 624 Ft bevételünk származott!
 
Kérjük, hogy ebben az évben is támogassa céljaink megvalósítását az adója 1 %-ának felajánlásával!
 
Alapítványunk neve: Idősekért Pápakovácsi Attyapuszta
Számlaszámunk: 11748045-20042079 OTP Pápa
Adószámunk: 18925128-1-19
 
Köszönjük a segítséget!
 
2009. évben is jelentős támogatást nyújtott intézményünk működéséhez az alapítvány. A régi részben elkezdett felújítási munkálatok következtében az esztétkus berendezést alapítványi támogatással sikerül megvásárolni. Több százezer forintot fogunk bútorzat beszerzésére fordítani, de a folyosó berendezéséhez még szükségünk van az Ön támogatására!
 
Az elmúlt évben is hozzájárult alapítványunk, hogy lakóink részére színházbérletet vásároltunk, amely nagyon kedvelt elfoglaltság körükben.

Lakóink rendszeres látogatói a termálfürdőnek, kisebb –nagyobb kirándulásokat tettek a környéken. A kulturális, szórakoztató programok szintén alapítványi támogatással valósultak meg.
 
Az eddigi felajánlásokat köszönjük, és kérjük, hogy a továbbiakban is segítsenek nekünk!