Idősek napi ünnepség Mezőörsön

Minden évben október 1-jén ünnepeljük az Idősek világnapját. Ebből az alkalomból az Ujvári János Református Szeretetotthon mezőörsi székhelyintézményében mi is köszöntöttük, és ajándékkal kedveskedtünk lakóinknak.

Mi az az ajándék, ami őket boldoggá tenné, ami mosolyt csal az arcukra? Egy ölelés, egy mosoly, kedves szó amire igazán szükségük van. Ezen az ünnepségen a mosoly mindenképp jelen volt, amit köszönhetünk a Kerékteleki Dalkör színvonalas és jó hangulatú műsorának.

Az ünnepség Marton Judit Részlegvezető Asszony ünnepi köszöntőjével vette kezdetét. Ezt követően Antóni Sándor: Tisztelet az éveknek című verse hangzott el, majd néhány gondolat arról, hogy milyen fontosak az időseink számunkra. Isten ránk bízta őket, hogy gondoskodjunk róluk. Az idősek, pedig élettapasztalataikat megosztják velünk, és az új generációkat felkészítik, útba igazítják, ha arra szükség van.

Az ünnepség részeként köszöntöttük azokat az időseket, akik 15 éve, az intézmény indulásától már Mezőörsön élnek, ők Gyenge Sarolta és Tóth Árpád. Ezt követően részlegvezető asszonnyal közösen átadtuk Hegyi Tibornak a „gyémánt” diplomáját. A köszöntések után a Kerékteleki Dalkör zenés műsora következett, mely mindenki szívét megörvendeztette.

Hála legyen Istennek mindenért! SDG

„Adjatok hálát mindenkor mindenért a mi Urunk Jézus Krisztus nevében az Istennek és Atyának!” Efezus 5:20

Eizler Arabella

Intézmény: