Kicsiny falum, ott születtem én

Az Idősek Világnapja alkalmából, november közepén Pápakovácsi Község Önkormányzata nevében Burghardt Ferenc Polgármester Úr látogatott el szeretetotthonunkba.

Ünnepi köszöntőjének elmondása után egy műsorral ajándékozta meg az önkormányzat a pápakovácsi idősek otthonában élő lakóinkat. Sebestyén Tamás énekes és Péter István tangóharmonikás által előadott szép magyar nótákat nagy örömmel hallgatták ellátottaink.

A "Mindenkinek van egy álma...", az "Egy szál harangvirág...", a "Kicsiny falum, ott születtem én..." és a "Jöjjön ki Óbudára..." kezdetű örökzöld slágereket sokan együtt énekelték az előadókkal és gondolatban táncra is perdültek közben jónéhányan. Az idős emberek fiatalkori emlékeit visszahozó szívhez szóló műsor után kiosztásra kerültek a Polgármester Úr által hozott ajándékcsomagok, valamint az intézményben készült meglepetés pogácsák. Nagyon jól érezték magukat lakóink. Sokáig és sokan emlékezni fognak erre az ünnepnapra.

Ezúton is köszönjük szépen Pápakovácsi Község Önkormányzatának az Idősek Világnapja alkalmából ezt szép ünnepi délutánt!

Fejesné Böröczky Ágota

Intézmény: