Gyújts karácsony-gyertyát legbelül szívedben

Karácsonyt megelőző utolsó hetünk ünnepi várakozásban, készülődésben telt. A programsorozat megnyitója után Dalkörünk lépett fel, és együtt énekeltük az adventi és karácsonyi dalokat.

A jobaházi óvodások megható karácsonyi műsorral örvendeztették meg lakóinkat, amelyet ellátottaink kreatív foglalkozás keretében saját kézzel varrott ajándékkal köszönték meg.

Szerdán a református Istentiszteletet a rábatamási iskolások látványos karácsonyi műsora követte. A kézműves ajándék a gyerekeket és pedagógusokat is örömmel töltötte el.

Csütörtökön katolikus Szentmisén vehettek részt lakóink, melyet karácsonyi versek, prózai művek, és közös éneklés követett.

A hét zárásaként péntek délelőtt a református Istentisztelet követően került sor intézményünk közös karácsonyi műsorára. Lakóink megható műsort adtak elő versekkel, énekekkel és egy karácsonyi történettel, majd Radics Lajosné intézményvezető helyettes asszony megköszönte lakóink műsorát, és megtartotta ünnepi beszédét. Szabó Zsanett részlegvezető köszönetét fejezte ki a dolgozóknak áldozatos munkájukért, és áldott ünnepet kívánt mindenkinek. Minden lakónk karácsonyi ajándékcsomagban részesült az intézménytől.

Nyiri Zoltánné
terápiás munkatárs

„Gyújts karácsony-gyertyát

Legbelül szívedben

Fénye járjon most át

    Ne fázz a hidegben!”    

                                     (Wass Albert)

Intézmény: