Akkor jó a szőlő leve, amikor borrá érik

A "Magyarország Tortája" gasztronómiai eseményhez kötődően hagyományainkhoz híven az idén is elmentünk ellátottainkkal egy pápai cukrászdába. Mindenki megkóstolhatta a 2022-es verseny "Huncut Szilva Herceg" és a "Nagyi kedvence" fantázianevet viselő nyertes alkotásait.

A két különleges ízvilágú torta mellett időseinknek lehetősége nyílt más finom édességek – sütemény vagy fagylalt - megkóstolására is. Szívesen utaznak el néha lakóink a mindennapoktól eltérő helyszínen levő kikapcsolódási, szórakozási lehetőségekre.

Attyapusztai szeretetotthonunkban nagy sikerű Bogrács- és palacsinta partyt is tartottunk. A jó hangulatról a Magyargencsi Dalkör gondoskodott. Sok szép slágert - pl. a "Május volt, amikor megismertelek...", "Akkor jó a szőlő leve, mikor borrá érik..." kezdetű nótákat - hoztak el nekünk. Az ízletes gulyásleves mellé - Eizler Csaba lelkész úr ötletének, közreműködésének és a munkavállalók áldozatos munkájának köszönhetően – lekváros, kakaós és nutellás palacsintát fogyaszthatott el minden résztvevő.

Az intézmény udvarán, a nagy fák alatt szépen megterített asztaloknál kellemes hangulatban beszélgettek ellátottaink egymással, jól érezte magát mindenki, sok szép élménnyel gazdagodtunk mindannyian.

Fejesné Böröczky Ágota

Intézmény: