Pápakovácsi

Gyönyörű tájak a Bakony lábánál

A Műemlékvédelmi világnap alkalmából az idei évben az 1818-ban felszentelt gannai Szent Kereszt Felmagasztalása római katolikus templomba látogattunk el lakóinkkal, amelynek altemploma az Esterházy család hagyományos temetkezési helye.

Csodálatos mesevilág kavicsokból

Nagy örömmel vettünk részt pápakovácsi ellátottainkkal a pápai Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépületében megtekinthető "A kő lelke" című kiállításon.

Köszönöm Istenem az édesanyámat!

Anyák napja alkalmából az idei évben az Ujvári János Református Szeretetotthon pápakovácsi részlege mentálhigiénés csoportjának tagjai készültek egy ünnepi versekből és énekekből álló előadással.

Nyitott ablaktól Marica grófnőig

A 2018/2019. színházi évadban a Komédiás bérlet keretében három zenés előadást tekintettünk meg Pápán a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépületében pápakovácsi lakóinkkal.

Húsvéti alkotóház Attyapusztán

Intézményegységünk hagyományaihoz hűen idén is megtartottuk húsvéti alkotóházunkat Pápakovácsiban. A húsvét nemcsak a tavasz eljövetele, de a kereszténység legnagyobb ünnepe is.

Tisztelet a hősöknek!

2019-ben Pápakovácsiban szeretetotthonunk falain belül emlékeztünk meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről és hőseiről.

Akit szeretnek a lányok, annak jó

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének a napja, amelyet Magyarországon 1948. óta minden évben március 8-án tartunk. Így tettünk mi is Attyapusztán.

Oldalak

Feliratkozás Pápakovácsi csatornájára